Futboll

FC Drita mbylli bashkëpunimin me Benjamin Agyare

Postim i FC Drita

Ju njoftojmë që me marrëveshje të dyanshme kemi mbyllur bashkëpunimin me mbrojtësin tonë Benjamin Agyare.

Klubi jonë e falënderon Benjamin për kontributin e dhënë dhe i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës.

You Might Also Like