Bujqësi

Pula e gjela për fermerët e Komunës së Gjilanit

Në komunën e Gjilaniy 95 fermerë kanë përfituar nga 37 pula dhe 3 gjela për familje, në total 3800 shpezë me vlerë prej 49,542.00€, nga projekti i bashkëfinancimit me Islamic Relief Kosova.
Një gjë të tillë e ka bërë të ditur Alban Hyseni, i cili ka shkruar se Komuna e Gjilanit mbetet e  përkushtuar drejt mbështetjes së prodhimit.

You Might Also Like