LAJME

FC Drita ngushëllon familjen e Ymer Berishës

Telegram ngushëllimi
16 Janar 2021
E nderuara familje Berisha, me pikëllim të thellë mësuam lajmin për vdekjen e më të dashurit tuaj z. Ymer Berisha.
Ymer Berisha si një sportist model përveq kontributit si lojtarë, ai ka kontribuar edhe në udhëheqsi të klubeve ku gjatë viteve të 90-ta për disa vite ishte trener në FC DRITA dhe më pas kontriboi edhe si antarë i kryesisë në klubin tonë!
Ymerin gjithmonë do ta kujtojmë si një njeri i dashur dhe i urtë.
Në emër të klubit FC DRITA, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes Berisha, kolegëve dhe gjithë futbolldashësve nga mbarë Kosova.
FC DRITA

You Might Also Like