Gjilan

Festina Kurteshi u zgjodh kryetare e Forumit të Gruas së Aleancës Kosova e Re, dega në Gjilan

Në Kuvendin Zgjedhor të Forumit të Gruas së Aleancës Kosova e Re, dega në Gjilan, Festina Kurteshi është  propozuar dhe ka mbarë mbështetjen e delegatëve të pranishëm për të udhëhequr me Forumin e Gruas së degës së AKR-së në Gjilan.

“Ndihem e nderuar, e lumtur dhe shumë mirënjohëse me besimin tuaj.  Falënderoj nga zemra Presidentin Behgjet  Pacollin për mbështetjen e tij të vazhdueshme për degën tonë!”, ka thënë kryetarja e re e  Forumit të Gruas së Aleancës Kosova e Re, dega në Gjilan, Festina Kurteshi.

 

You Might Also Like