Futboll

Gjilani – Drita: Historiku i ndeshjeve kampionale të pasluftës

Historiku i ndeshjeve kampionale të pasluftës

 • 1999/00: Gjilani-Drita 0-3 dhe Drita-Gjilani 3-1;
 • 2000/01: Drita-Gjilani 0-0 dhe Gjilani-Drita 3-0 (rez. zyrtar pasi Drita nuk pranoi të luaj);
 • 2001/02: Gjilani-Drita 0-1 dhe Drita-Gjilani 3-0;
 • 2002/03: Drita-Gjilani 0-0 dhe Gjilani-Drita 1-6;
 • 2003/04: nuk u luajt derbi pasiqë Gjilani bojkotoi Superligën;
 • 2004/05: nuk u luajt derbi pasiqë Gjilani ishte në ligen e dytë;
 • 2005/06 dhe 2006/07: nuk luajt derbi pasiqë Drita luajti në ligën e dytë;
 • 2007/08: Drita-Gjilani 1-1 dhe Gjilani-Drita 2-0;
 • 2008/09: Gjilani-Drita 2-1 dhe Drita-Gjilani 1-3;
 • 2009/10: nuk u luajt derbi pasiqë Drita luajti në ligen e dytë;
 • 2010/11: Drita-Gjilani 0-0 dhe Gjilani -Drita 0-0 (hera e parë që derbi u luajt në Ligën e Parë).
 • 2011/12: Gjilani – Drita 0-1, Drita-Gjilani 2-0 dhe Drita-Gjilani 1-2…
  2012/13: nuk u luajt derbi pasiqe Gjilani luajti ne ligen e dyte;
  2013/14: nuk u luajt derbi pasiqe Gjilani luajti ne ligen e dyte;
  2014/15: nuk u luajt derbi pasiqe Gjilani luajti ne ligen e dyte;
  2015/16: Drita – Gjilani 0-3, Gjilani – Drita 0-2, Drita – Gjilani 0-1
  2016/17: Drita – Gjilani 0-1, Gjilani – Drita 1-1, Gjilani – Drita 0-1
  2017/18: Drita – Gjilani 1-1, Gjilani – Drita 0-0, Gjilani – Drita 1-1
  2018/19: Gjilani – Drita 1-0, Drita 3-1 Gjilani

You Might Also Like