Futboll

Gjilani – Drita (live)

Stadiumi “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Gjyqtarë: D. Qaka, E. Zeqiri, B. Selimaj dhe K. Vula.

Formacionet e paralajmëruara:

Gjilani: Haxhihamza, Papuqi, Lila, Halili, Magani, Lopes, Kosumi, Shabani, Hajdari, Nika, Perez

Drita: Kirev, Osmani, Leci, Gerbeshi, Limani, Vucaj, B. Shabani, Krazniqi, Neziraj, Nwabueze

Gjyqtarë: D. Qaka, E. Zeqiri, B. Selimaj dhe K. Vula

Rrjedha e lojës:

Min. 1. Nis ndeshja.

min. 14. Lila i Gjilanit u ndëshkua me karton të verdhë.

min. 16. Pas një ndërhyrje ndaj Lecit, Ansi Lila i Gjilanit ndëshkohet me karton të kuq. Protestojnë lojtarët e Gjilanit.

min. 17. Liridon Leci ndëshkohet me karton të verdhë.

min. 30. Ndeshja po zhvillohet pa ndonjë rast të theksuar.

min. 31. Bujar Shabani i Dritës ndëshkohet me karton të verdhë.

min. 45. Haxhi Neziraj ndëshkohet me karton të kuq me motivacion se me bërryl qëlloi Maganin. Protestojnë lojtarët e Dritës.

min. 45. Tre minuta lojë shtesë.

 

You Might Also Like