Gjilan

Gjilani pajiset me automjet me shkallë hidraulike prej 30 metra gjatësi për shuarjen e zjarrit 

Gjilani pajiset me automjet me shkallë hidraulike prej 30 metra gjatësi për shuarjen e zjarrit 
Gjilan, 12 shtator 2022 – Njësiti i zjarrfikësve në Gjilan është pajisur me një automjet me shkallë hidraulike në gjatësi prej 30 metra për shuarjen e zjarrit.
Kryetari i Komunës, Alban Hyseni, ka thënë shkalla e parë hidraulike po vihet në funksion, duke shtuar se e gjithë kjo u bë e mundur falë ndihmës dhe bashkëpunimit të mirë me bashkatdhetarët tanë dhe organizatën gjermane, që mundësuan sigurimin e kësaj makine të vlefshme për komunën tonë dhe trajnimin e stafit për këtë qëllim.
“Mirënjohje dhe falënderim për organizatën gjermane “Konvoi der Hoffnung”, vëllezërit Orana, Orani Group GmbH, Heidelberg, Orani GmbH Karlsdorf dhe Orani Malersysteme AG Zürich, aktivisten Sabile Aliu Sahiti, aktivistin Veli Hyseni dhe gjithsecilin për angazhimin. Tashmë jemi më të sigurt. Bashkë, punojmë pa ndalë”, ka thënë kryetari Hyseni.

You Might Also Like