OPINION

GJILANI SE SHPEJTI, ME STADIUM TE RI

  Shkruan: Nexhmedin Bunjaku

Premtimi i te parit te komunes se Gilanit z.Lutfi Haziri, por edhe me mbeshtetjen e qeverise per ndertimin e nje stadiumi te ri me standarde Europiane,gezoi pa mase jo vetem klubet e futbollit,por edhe gjithe futbolledashesit e Anamoraves dhe me gjer.
Duke njohur se i pari i komunes z.Lutfi Haziri eshte adhurues i flaket i sportit ne pergjithesi dhe futbollit ne veqanti,dhe angazhimi i deritashem per sportin / futbollin Gilanas,besoj fuqishem se ky projekt me vlere madhore do te realizohet.
Shpresojme se muaji maj kur edhe duhet te fillojne punimet, do jete fillimi i nje epoke te re me standarde te reja per futbollin e Gilanit,nje epoke qe drejton futbollin Anamoravas drejt atij Europian.
Mobilizimi i strukturav udheheqese qe nga i pari i komunes z.Lutfi Haziri,dhe mbeshtetjen e fuqishme qe u dha nga qeveria dhe vet kryeministri per ndertimin e nje stadiumi moderrn ne komunen e Gilanit,rrisin edhe me shume shpresat se ky premtim do behet realitet.
Duke ditur gjendjen e infrastruktures ne futbollin e Kosoves ne pergjithesi dhe Gilanit ne veqanti,uroj kryetarin e komunes dhe mbeshtetesit e tij per marrjen e ketije hapi te guximshem por edhe me se te nevojshem per futbollin e Gilanit dhe gjithe Anamoraves.
Jame thell i bindur se endrra e kahmoteshme e shume ish gjeneratave, gjeneratave te tashme por edhe gjeneratave qe do vijn,kjo enderr do behet realitet.
Ne pamundesi qe te enjten te jem prezent ne shpalosjen e ketije projekti para klubeve dhe futbolledashesve,nga larg ju deshiroj nje fillim te mbare te kesaj pune madhore per futbollin e Gilanit,Anamoraves dhe gjithe Kosoves.

 

You Might Also Like