OPINION

NISMA PËR KOSOVËN, SHPRESA E SOCIALDEMOKRACISË SË KOSOVËS

Shkruan:Kadri Gërvalla –

NISMA për Kosovën,ka filluar aktivitetit e sajë politik, plotë tri vite më parë dhe ka arritur të bëhet pjesë e poltikave që zgjidhin kriza në momente të vështira poltike.NISMA për KOSOVËN,është partia që drejtohet nga Famir Limaj,dhe partia që ka orjentim soacialdemokrat.Kjo parti në kuvendin e fundit të mbajtur më 25.06.2016,ka miratuar  programit e saj para 520-delegatëve.Ku në rendë të parë ka Lirinë,Drejtësinë dhe Solidaritetin.Politikat e  saja ekonomike dhe zhvillimore  ne arsim,në jeten sociale ,në shëndesi dhe në të gjitha fushat tregon se një ditë NISMA do ti bashkohet socialdemoktratëve evropian.Roli i NISMËS,në politikën kosovare mbetët të shifet ,pasi që kjo parti ,ësht edhe partia më e re e formuar në Kosovë.Në Kuvendin e Koosvës ka 7 -deputet.

-NISMA ,çdo ditë po fuqizohet me programin e sajë dhe çdo ditë shifet më afër qytetarit.Prezenca e sajë kudo në Kosovë dhe diasporë po tregonë se trasparenca përmbrenda partisë dhe para opinionit  është shumë korrekte.Qytetari e ka kuptuar se me NISMËN, gjendja sociale,solidariteti dhe drjetësia janë primare,prandaj,kudo flitet se NISMA,për Kosovën është shpresa e Socialdemokracisë së Kosvën,drejt Evropës.

 

You Might Also Like