Gjilan

Gratë pensioniste gjilanase janë aktive

Nënkryetarja e Komunës sê Gjilanit Leonora Morina Bunjaku, bashkë me drejtoreshën për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Doruntina Hasani, kanë takuar gratë pensioniste të komunës.

Falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të tyre me komunë dhe projektet e USAID-it, gratë pensioniste gjilanase janë aktive në proceset vendimmarrëse.

Pafundësisht frymëzuese me qenë në mesin e grave pensioniste gjilanase, gjithnjë luftarake e kërkuese për realizimin e të drejtave të tyre.

Ato përçojnë në vazhdimësi qëllimin e tyre fisnik që gjeneratat e reja, në veçanti gratë dhe vajzat, të trashëgojnë rrethana më të mira jetese e veprimi.

Vazhdojmë bashkë!

You Might Also Like