Futboll

Ish-lojtari i Gjilanit dhe Dritës kalon te FC A&N

𝗭𝗚𝗝𝗜𝗠 𝗠𝗨𝗦𝗧𝗔𝗙𝗔 – Transferimi i parë në këtë merkato për klubin tonë FC A&N.
Mesfushori 27- vjeçar 𝗭𝗚𝗝𝗜𝗠 𝗠𝗨𝗦𝗧𝗔𝗙𝗔 i bashkohet klubit FC A&N për rrugëtimin drejt Superligës së Kosovës , si një lojtar me shumë pervojë Mustafa i besoi projektit të FC A&N për t’a inkuadruar skuadrën në Superligën e Kosovës , me Zgjimin edhe zyrtarisht e hapim merkaton e transferimeve për edicionin e ri 2022/23, e cila merkato do jetë shumë e nxehtë.
Mustafa ishte pjesë e disa skuadrave të njohura në vendin tonë, duke pasur një karrierë të pasur ku ishte pjesë e SC Gjilani, KF Dardana, FC Drita (me të cilën e fitoi superkupën e Kosovës) dhe së fundmi pjesë e KF Vllaznia nga Pozharani.
Zgjimi beson shumë në skuadrën e FC A&N ku premton angazhimin maksimal drejt objektivave , për më shumë ai u shpreh ; ” 𝗝𝗮𝗺 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗶 𝗹𝘂𝗺𝘁𝘂𝗿 𝗾𝗲̈ 𝗸𝗮𝗺 𝗮𝗿𝗿𝗶𝘁𝘂𝗿 𝗺𝗮𝗿𝗿𝗲̈𝘃𝗲𝘀𝗵𝗷𝗲 𝗺𝗲 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝗻 𝗙𝗖 𝗔&𝗡 𝗱𝗵𝗲 𝘀𝗵𝗽𝗿𝗲𝘀𝗼𝗷𝗺𝗲̈ 𝗾𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗮𝗿𝗿𝗶𝗷𝗺𝗲 𝗼𝗯𝗷𝗲𝗸𝘁𝗶𝘃𝗶𝗻 𝗲 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 𝗺𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝘂𝗮𝗿 𝘀𝗲 𝗸𝘂𝗿𝗿𝗲̈ , 𝗙𝗢𝗥𝗖𝗔 𝗔&𝗡⚪️🔵 , 𝗙𝗢𝗥𝗖𝗔 𝗜𝗟𝗜𝗥Ë𝗧🤍💙.

You Might Also Like