Futboll

Ka ndërruar jetë gazetari Milaim Krasniqi, FC Drita i shpreh ngushëllime familjes

Pusho i qetë, Milaim Krasniqi
Me dhimbje të thellë morëm lajmin për vdekjen e hershme të doajenit të gazetarisë sportive, Milaim Krasniqi.
FC DRITA i shpreh ngushëllime familjes Krasniqi, kolegëve dhe gjithë komunitetit sportiv.
Faleminderit Milaim!

You Might Also Like