Futboll

Katër lojtarë rinovuan kontratën me Gjilanin

KF Gjilani që tani ka nisur përgatitjet për kampionatin e ri. Katër futbollistë të këtij klubi kanë rinovuar kontratën. Kështu  Zgjim Mustafa, Betim Haxhimusa, Gezim Rusi dhe Ergon Hyseni janë katër futbollistët e parë të cilët kanë renovuar me Gjilanin.

Futbollistët dhe drejtori sportiv Naser Ajeti u shprehen të lumtur për arritjen e marrëveshjeve, ata do të jenë pjesë e Gjilanit edhe për dy vitet e ardhshme sipas kotratave të reja 1+1.

You Might Also Like