Show Biz

Shkurta Selimi bukuroshja dhe këngëtarja me mjaft sukses në skenën muzikore kosovare

Shkurta Selimi është emër i ri i industrisë muzikore kosovare, por që pritet të shpërthej shumë shpejt me projekte te reja muzikore. Ajo është duke punuar intensivisht në disa këngë të reja që do lansohen për një periudhë të shkurtë kohore dhe njëri nga ta do jetë edhe me klip. Ajo po shpërthen në tregun kosovar dhe pritet shumë shpejt te ketë edhe bashkëpunime me këngëtarë të mirënjohur të estradës kosovare.

You Might Also Like