Gjilan

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shtroi iftar për jetimët e Gjilanit

Në këto ditë të fundit të Ramazanit, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim ef. Aliu, ka shtruar iftar për jetimët e Gjilanit.
Edhe pse numri i jetimëve të regjistruar është më i madh, në këtë iftar morën pjesë 93 jetimë me kujdestarët e tyre.
Kryetari i KBI në Gjilan mbajti një fjalë rasti, ku mes të tjerash theksoi: “Jemi shumë krenarë dhe të lumtur që edhe në këtë Ramazan realizuam iftarin me ju. Ju jeni mysafirët më të veçantë të KBI-së në këtë Ramazan!”
Një gjilanas, i cili jeton dhe punon në Zvicër, ka dhuruar nga një shumë të hollash për secilën familje me jetimë për nder të Bajramit të Fitrit. Për realizimin e këtij iftari kontribuan nga sadakaja dhe zeqati i tyre Abdurrahman Brahimi me 500 Euro, Florim Spahiu me 500 dhe Faton Hasani me 200 Euro.
19.04.2023
Agim Hyseni

You Might Also Like