Gjilan

Këta janë 10 kandidatët e partisë turke KDTP që garojnë në Gjilan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi listën e kandidatëve që garojnë për kryetar komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021.

Listës së Kosova Demokratik Türk Partisi – KDTP, për Asamble Komunale i prinë Kadir Hüseyin.

1 KADIR HÜSEYIN

2 SELİM SELİMİ

3 DIONA ISMAJLI

4 EMRAH ISMAIL

5 ADNAN BAJRAMI

6 SONGÜL POÇİNKA

7 NIJAZI HYZEIR

8 ORHAN BEQIRI

9 MERITA REXHEPI

10 RENAN IMAMI

KQZ – Shënim: Lista mund të përmbaj lëshime teknike të cilat do të plotësohen. Pra, këto lista të kandidatëve nuk janë finale dhe mund të pësojnë ndryshime në radhitje apo saktësim të të dhënave.

You Might Also Like