SPORTI

Këto janë Shpresat e vitit 2022 në sportin gjilanas

Në Ceremoninë e shpalljes më të mirëve në Kulturë, Rini e Sport janë dalluar edhe sportistët e rinj më të mirë të komunës së Gjilanit për vitin 2022. Kështu në këtë kategori janë veçuar:

Donat Syla, boksier, që ka fituar medaljen e bronztë në Evropë për kategori të reja dhe shumë suksese në rajon e vend. Anëtar i kombëtares së Kosovës dhe bursist.

Anila Selmani, basketboll, kampione në sportin shkollor.

Eridon Maloku, futbollist, anëtar i Kombëtares U-17 dhe U-19.

Erina Sherifi, karateiste, kampione në shumë gara.

Kaula Haziri, boëling, kampione e Kosovës dhe anëtare e Kombëtares në këtë sport.

Kaon Musmurti, karateist, kmpion i Kosovës

Megi Bislimi, volejboll, kampione e Kosovës dhe anëtare e përfaqësueses së Kosovës.

Idea Haziri, karateiste, kampione e Kosovës dhe fituese e shumë garave.

Lena Osmani, pingpongistë, Kampione e Kosovës për gjeneratat U-17 dhe U-19 dhe fituese në shumë gara ndërkombëtare.

Yll Abazi, futbollist i KF Galaksia.

Mirënjohjet e i ndau Lorik Ilazi, kryetar i Unionit të Sportit Lokal të Gjilanit./kryelajmi.com/.

You Might Also Like