Futboll

KF Bashkimi zgjedh kryesinë e re

Sot me datë 08.08.2021 në Koretin është zgjedhur kryesia e re e KF.”Bashkimi” për periudhën vijuese.
Kryesia e KF.”Bashkimi” e cila do të ketë një nënkryetar, një anëtarë dhe drejtoin sportiv nga Topanica (presim të zgjerohet anëtarësia nga Topanica dhe të konsiderojmë klubin e përbashkët) do të ketë këtë përbërje:
1. Arsim Rapuca, kryetar,
2. Raif Morina, nënkryetar,
3. Burim Canaj, nënkryetar,
4. Ilir Zubaku, drejtor sportiv,
5. Ilir Berisha, sekretar,
6. Shefket Canaj, menaxher,
Kordinator për diasporë janë zgjedhur:
1. Visar Thaqi për Gjermani,
2. Ardian E. Canaj për Gjermani,
3. Asllan Haxhiu për Zvicër,
4. Bajram Shillova për Zvicër, dhe
5. Kadri Canaj për Zvicër.
Në takim u zgjodhë trupi kordinues për kryerjen e procedurave për startim sa më të suksesshëm, me këtë përbërje:
1. Arsim Rapuca,
2. Ilir Zubaku,
3. Shefket Canaj, dhe
4. Visar Thaqi.
 

You Might Also Like