Sportet luftarake

KK Drita me 9 medalje në Turneun “Shpresat e Kosovës 2017”

Sot me datën 12.03.2017 , Klubi i karatesë “DRITA” morri pjesë me 9 garues në Turneun “Shpresa e Kosovës 2017”grupmoshat 7 deri 17 vjeç në disiplinen e kata dhe kumite , ku gjithsej rrëmbyem 9 medalje ku 5 janë të arta , 3 të argjenda dhe 1 e bronztë. Nart Klaiqi : Vendi i tretë në kumite , grupmosha 7vjet ( ku vlen të përmendet se morri pjesë për herë të parë ) Andi Aliji : Vendi i parë në kumite , grupmosha 10vjet +40kg Erit Bajrami : Vendi i parë kumite , grupmosha 11vjet +40kg Erit Bajrami : Vendi i parë kata , grupmosha 11vjet Vesa Ibrahimi : Vendi i parë kumite , grupmosha 14-15vjet -54kg Vesa Ibrahimi : Vendi i dytë kata , grupmosha 14-15vjet Ariana Asllani : Vendi i dytë kumite , grupmosha 14-15vjet -47kg Shpresim Shabani : Vendi i dytë kumite , grupmosha junior -61kg Benjamin Shabani : Vendi i parë kumite , grupmosha junior -76kg Garuesve ju urojmë suksese të mëtutjeshme , Tr. Blerim Hajdari

You Might Also Like