Sportet luftarake

Klubi i Karatesë “DRITA” – Gjilan me 107 Medalje


Përfundon sezoni i garave të Karatesë në Kosovë.
Klubi i Karatesë “DRITA” e permbylli me sukses këtë sezon duke u shpallur klubi më i suksesshëm i turneut në Podujevë.
Klubi ynë për këtë sezon mori pjesë në 8 turne të mbajtur në Kosovë dhe prej këtyre turneve garuesit tanë arritën të rrëmbejn gjithsej  107 medalje ?
51 medalje të arta ?
28 medalje të argjenta ?
28 medalje të bronzta ?

Falenderim i veçant shkon për punën dhe angazhimin e palodhshëm të kryetrajnerit Blerim Hajdari, trajnerit Elhami Shabani si dhe trajneres Albiona Asllani.
Po ashtu falenderojmë kryetarin Arsim Ibrahimi bashkë me kryesinë e Klubit si dhe prindërit e të gjithë nxënësve për kontributin.

Urojmë që sukseset e garuesve tanë të jenë të pandalshme edhe në të ardhmen.

 

?

You Might Also Like