Sportet luftarake

Klubi i Karatesë “DRITA” shkelqen ne turneun “STRUGA OPEN 2018

Klubi jone sot ne qytetin e bukur te Struges, ishte pjesesmarres ne kete turne me gjithsej 12 garues. Garuesit tane arriten te shfaqin paraqitje te shkelqyer duke rrembyer gjithsej 13 medalje, prej tyre 7 medalje te arta, 1 medalje te argjent si dhe 5 medalje te bronzta. Klubi jone u rendit klubi i 4-te me i suksesshem nga gjithe klubet pjesemarrese,ndersa nga klubet pjesemarese jashte Maqedonise klubi jone ishte klubi me i suksesshem.

You Might Also Like