Viti

Komuna e Vitisë shënon Epopenë e UÇK-së

Komuna e Vitisë shënon Epopenë e UÇK-së

Me rastin e shënimit të Epopesë së UÇK-së, përfaqësuesit e institucioneve komunale të Vitisë, policisë, FSK-së, partive politike, familjeve të dëshmorëve, organizatave të dalura nga lufta e UÇK-së, ish të burgosurit politik dhe të tjerë, kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora me lule duke nderuar dëshmorët e lirisë, në varrezat e dëshmorëve në Viti.

Gjithashtu, sot dhe nesër do të jetë e hapur ekspozita “Epopeja e UÇK-së”, në hollin e Shtëpisë së Kulturës “Gursel dhe Bajram Sylejmani”, në shenjë nderimi dhe lavdie ndaj familjes Jashari dhe luftës së shenjtë të UÇK-së.Ekspozita do të jetë e hapur për të gjithë qytetarët e Viti.Aziz Zuka

You Might Also Like