Gjilan

Kryesuesja e Kuvendit uron besimtarët islamë për Fitër Bajram

Kryesuesja e Kuvendit uron besimtarët islamë për Fitër Bajram
Kryesuesja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, Shpresa Kurteshi-Emini ka uruar besimtarët islamë me rastin e festës së Fitër Bajramit, me lutjen që Zoti t’ua shpërblejë agjërimin.

“Vëllezër dhe motra të besimit islam, gjithë ju që gjatë Muajit të Ramazanit keni treguar durim, solidaritet, sakrificë e përkushtim për Zotin, veten dhe njerëzimin, Zoti ua shpërbleftë gjithë këtë mund (lutjet tuaja të përditshme) duke ju mbushur shpirtin me qetësi, sofrën me begati dhe harmoni kudo në mesin tuaj familjar.

Me fat Fiter Bajrami”, thuhet në urimin e Shpresa Kurteshit Eminit.

You Might Also Like