Sportet me dorë

KV Drita e pandalshme, mundi Skenderajn në fushë të tyre

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 4-të
KV SKENDERAJ- KV DRITA 0-3
(14:25,14:25, 18:25)
Statistikat e lojtareve:
KV DRITA
Dhuratë SYLEJMANI: 19 pikë
12 të fituara nga 22 sulme me 55%,
6 shërbime,
1 bllok
14 pranime me 43%dhe
7 pikë të humbura
Loresa AVDYLI: 15 pikë
9 të fituara nga 19 sulme me 47%,
5 shërbime
1 bllok dhe
3 pikë të humbura
Venera KADRIU: 10 pikë
10 të fituara nga 21 sulme me 48%,
14 pranime me 86% dhe
5 pikë të humbura
Vlora BERISHA: 4 pikë
2 të fituara nga 7 sulme me 29%,
1 bllok
1 shërbime dhe
2 pikë të humbura
Valmira RAMADANI: 3 pikë
3 të fituara nga 12 sulme me 25% dhe
2 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 3 pikë
1 të fituara nga 1 sulme me 100%
2 shërbime dhe
2 pikë të humbura.
Adelajda PRENGA:
10 pranime me 70% dhe
pikë të humbur ska.
Agnesa HAJDARI:
1 pikë të humburë.

You Might Also Like