Sportet me dorë

KV Drita fiton bindshëm ndaj Kastriotit

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 15-të
KV DRITA 3-0 KV KASTRIOTI
(25:13,25:17,25:12)
KV DRITA
Valmira RAMADANI:16 pikë
13 të fituara nga 16 sulme me 81%,
1 Bllok,
2 Sherbime dhe
1 pikë të humburë.
Dhuratë SYLEJMANI:14 pikë
13 të fituara nga 21 sulme me 62%,
8 pranime me 75%,
1 Shërbim dhe
4 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 12 pikë
9 të fituara nga 24 sulme me 38%,
1 Bllok,
2 shërbime dhe
1 pikë të humburë.
Irem YILMAZ:7 pikë
6 të fituara nga 14 sulme me 43%,
16 pranime me 62%,
1 shërbime dhe
7 pikë të humburë.
Melek ERBUĞA: 5 pikë
3 të fituara nga 4 sulme me 75%,
2 shërbime dhe
pikë të humbura ska.
Tuana JERLIU: 3 pikë
2 të fituara nga 3 sulme me 67%,
1 Sherbim dhe
2 pikë të humbura.
Ceren YILMAZ:1 pikë
1 Shërbim.
Adelajda PRENGA:
7 pranime me 86% dhe
1 pikë të humburë.

You Might Also Like