Sportet me dorë

KV Peja sërish mposht Dritën, tash në Ligën “Gjergj Kastrioti”

Klubi i Volejbollit Drita, konkurrenca e meshkujve ka pësuar humbje me rezultat 0:3 nga KV Peja, në kuadër të Ligës “Gjergj Kastrioti”.

Ndeshja është zhvilluar në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan, kurse KV Drita kësaj radhe nuk është treguar e fuqishme, ngase fitorja e mysafirëve nuk është rrezikuar asnjëherë.

Vendasit në setin e parë janë ndalur 20 pikë, në setin e dytë luajtën edhe më dobët dhe pësuan 14:25, derisa seti i tretë u mbyll me rezultat 21:25.

KV Drita:                   Kryetrajner: Idriz Berisha

(L)  HAJRIZI F. 1
QOSA T. 2
OKASZECKI G. 3
SHALA E. 4
MURSELI E. 5
KERQELI E. 6
(C)  MALIQI E. 7
ISMAJLI S. 8
LATIFAJ D. 9
R.P. JUNIOR Ë. 11
PLLANA D. 13

KV Peja: Kryetrajner: Prelvukaj

BERISHA K.
3 TARA E.
4 MUJAJ L.  (L)
5 QETA D.
6 KELMENDI A.
7 KABASHI A.
8 HUSAJ G.
9 MADEJ M.
10 NIKQI A.  (C)
11 BAJRAMI E.
14 LAJQI S.  (L)
15 BERISHA A.
17 FEDAKAR C.
18 BAJRAMI R.

You Might Also Like