LAJME

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Gjilan ua uron festën e Fiter Bajramit

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Gjilan ua uron festën e Fiter Bajramit të gjithë besimtarëve myslimanë! Le të jetë kjo një ditë përkujtimi mbi vlerat e përbashkëta dhe të përhershme për të gjithë! Ndërsa përkushtimi ndaj njëri-tjetrit dhe sakrifica le të lartësohen përherë e kudo, si element i domosdoshëm për vetëpërmbushje dhe shoqëri të mirëfilltë. Gëzuar!

Me respekt,

Zyra per Informim e LVV ne Gjilan

You Might Also Like