Gjilan

Lutfi Haziri çmon lart Ramush Tahirin, që sot ndërroi jetë

Na paska lënë njeriu i mirë, politologu i shkëlqyer, intelektuali, publicisti e njohësi më i mirë i rrethanave politike të Kosovës në tri dekadat e fundit, Ramush Tahiri. E kam pasur fatin të bashkëpunojë me të ndjerin në shumë raste dhe vërtet ka qenë brilant në çdo aspekt. Ngushëllimet më të sinqerta familjes Tahiri, shokëve, kolegëve, miqve e farefisit. Lamtumirë, miku i im i shtrenjtë!

 

You Might Also Like