OPINION

MBLEDHJA E PARË PËR ORGANIZIM TË NDERIMIT TË VITIT 1981 NË GJILAN

Ismet  Sylejmani

Mbledhja e parë e Keshillit Organizativ te Subjekteve Poltike dhe Jopolitike te Gjilanit per organizimin e manifestimit ne nderim te nentembedhjetevjetorit te ngjarjeve te lavdishme te vitit 1981!
Ne kembe duke lexuar dokumentet e para te fillimit te organizimit, ne cilesine e Kryetarit te Keshillit te Rrethit te LPK-se dhe te Kryetarit Keshillit Organizativ!
Te pranishem ishin edhe: prof. Xhemajl Xhemajli – Kryetar i PSHDK-së Dega në Gjilan,
prof. Sabri Tahiri – përfaqesues i Partisë së Gjelbër Dega në Gjilan,
Xhelil Pajaziti – përfaqësues i Degës së PDK-së në Gjilan,
Ibrahim Tahiri – përfaqësues i FISH Dega në Gjilan,
dr.Ejup Ymeri – anëtar i Kryesisë së Këshillit të Rrethit të LPK-së në Gjilan,
Ismet Tafili – anëtar i Kryesisë së Këshillit të Rrethit të LPK-së,
Rabit Bajrami – Kryetar i Degës së LBD-së në Gjilan,
Ramadan Myrtaj – Kryetar i Degës së PSD-së në Gjilan,
dr. Rabit Sadiku – Kryetar i Degës së PLK-së në Gjilan,
Dalip Dalipi – Kryetari i Deges se UNIKOMB në Gjilan,
dr. Zijadin Hasani – anëtar i Kryesisë së Këshillit të Rrethit të LPK-së ,
Sali Salih Mustafa – ish- Komandanti i Brigadës “171 Kadri Zeka” dhe anëtar i Kryesisë së Këshillit të Rrethit të LPK-së në Gjilan etj…

Gjilan, 11 Mars 2000!

You Might Also Like