Gjilan

Në Gjilan, mbeturina kudo

Ka tre ditë që Kompania “Eco Higjiena” nuk është duke i grumbulluar mbeturinat nëpër qytet, kurse tani kontejnerët janë stërmbushur, derisa shumë mbeturina edhe janë shpërndarë nëpër qytet dhe kjo ofron një pamje të shëmtuar.

Punëtorët e Kompanisë janë hedhur në grevë dhe po e bojkotojnë punën, duke kërkuar shkarkimin e drejtorit ekzekutiv, të cilin po e akuzojnë  për shpërdorim të detyrës zyrtare si dhe për raporte jokorrekte me punëtorët.

Punëtorët deklarohen se janë këmbëngulës në kërkesat e tyre, derisa në të gjitha këto zhvillime janë qytetarët që po pësojnë më së shumti, sikurse që po pëson edhe ambienti, që ka marrë një pamje të shëmtuar.

You Might Also Like