Libri

Nesër mbahet “Pena e Flakës”

Nesër, më 30.I.2017, nga ora 16:00, në sallën e KK të Gjilanit mbahet pjesa letrare e Manifestimit “Flaka e Janarit”, që kësaj here i përkushtohet figurës madhore të Kreshnikut të Maleve, Idriz Seferit dhe do të udhëhiqet nga artistja e skenës së moderimit, Dianë TOSKA, .
Andaj, edhe poezia që i paraprin Orës së Madhe letrare, ku do lexojnë 25 poetë, dhe ajo që e mbyll leximin në këtë Orë, i përkushtohen këtij kryetrimi, në 170 vjetorin e lindjes dhe në 90 vjetorin e vdekjes së Tij.
Njëkohësisht, do komunikohen dhe rezultatet e konkursit anonim letrar si dhe, nga Poezia më e mirë e Manifestimit që do të nderohet me Çmimin “PENA E FLAKËS”

You Might Also Like