Kamenicë

Nuk ka më kazino ilegale në fshatin Karaçevë

Në koordinim të plotë me institucionet e sigurisë dhe drejtësisë, është realizuar me sukses aksioni për parandalimin e ushtrimit të veprimtarisë së paligjshme të lojërave të fatit.
Policia e Kosovës dhe Prokuroria edhe një herë e dëshmuan profesionalizmin e lartë. Ne do të jemi të gatshëm që në çdo kohë të kontribuojmë në mënyrë aktive, në luftën ndaj aktiviteteve ilegale.
Kadri Rahimaj, kryetar i Kamenicës

You Might Also Like