Gjilan

Pajaziti uron Bashkesinë Islame dhe qytetarët e besimit islam

 

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Kryetari i deges së PDK në Gjilan, Zenun Pajaziti, me bashkëpunëtorë, vizitoi sot kreun e Bashkesisë Islame në Gjilan.

Gjatë urimeve të ndelërsjella me kryetarin e Bashkesise slame, ef. Naim Aliu, z. Pajaziti, deklaroi: “Pavarësisht detyrave dhe përgjegjësive të ndara që kemi, ne, me Bashkesitë fetare, në këté rast me Bashkësinën Islame, pikëprekemi në shërbimin për qytetarët tanë dhe për vendin në përgjithësi”. Duke vlerësuar lart kontributin dhe sakrificën e Bashkësisë Islame në periudhat më të rënda, z. Pajaziti, shprehu mirënjohjen e tij dhe të PDK-sê, ndërsa uroi qytetarët e besimit islam, për festë të begatë solidaritet ndërnjerzor dhe mirëqenie për të gjithë.

Ndërsa nga ana e tij, kreu i BI-se, ef. Naim Aliu, shprehu falënderim per vizitën dhe për bashkëpunim të ndersjella.

You Might Also Like