Gjilan

Mbahet olimpiada e matematikës, Hyseni premton mbështetje për iniciativat garuese për dituri

Është mbajt olimpiada e matemstikës për klasat e pesta dhe gjashta në Gjilan, ku i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Gjilanit.
“Sot isha pjesëmarrës në hapjen e olimpiadës së matematikës së Gjilanit, për klasat e V dhe të VI”, tha Alban Hyseni.
Kreu i komunës, tregoi se bashkë me kryetarin e Shoqatës së Matematicientëve Bregan Isufi, si dhe rreth 20 mësimdhënës të tjerë, kanë uruar mbi 90 nxënës për pjesëmarrjen.
A shtoi s sii nxënësve ashtu edhe mësimdhënësve i dëshiruan suksese.
“Jemi më shumë se të lumtur që të vazhdojmë të mbështesim matematicientët, por edhe të gjitha iniciativat tjera garuese për dituri” tha kryetari Hyseni.

You Might Also Like