Gjilan

Përurimi i paneleve solare në shkollat “Marin Barleti” dhe “Dr.Asllan Elezi” 

Përurimi i paneleve solare në shkollat “Marin Barleti” dhe “Dr.Asllan Elezi”
Me qëllim të përmirësimit të mbrojtjes së mjedisit përmes angazhimit të të rinjve, projekti “Ndikimi i Rinisë në Mjedis” (YENI), po realizohet në 6 shkolla të mesme të larta në Gjilan, si rezultat i marrëveshjes me Caritasin Zviceran.

You Might Also Like