Gjilan

Po vazhdon asfaltimi i rrugës Gjilan-Kllokot

Projekti në vlerë mbi 4.2 milionë euro arrin gjatësinë prej 11 km. Ky projekt ka pësuar ndryshime dhe është bërë riprojektimi, në të cilin janë shtuar 7000 m gjatësi gypa të kanalizimit atmosferik si dhe trotuare në fshatin Livoç.
Punimet po ecin me ritme të shpejta edhe gjatë mesnatës, ndërkaq asfaltimi do të vazhdojë edhe në ditët në vijim deri në përfundimin e tërësishëm të këtij segmenti, për të qenë gati për lëvizje të automjeteve.
Projekte akoma edhe më të mëdha infrastrukturore po na presin.
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like