Gjilan

SC Gjilani ngushëllon familjen Murseli

international peace day template with pigeon design in line style

T𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐧𝐠𝐮𝐬𝐡ë𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐣𝐞𝐬 𝐌𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐢
E nderuara familje Murseli,
I nderuar President i FC Drita, Valon Murseli,
Me pikëllim dhe dhimbje pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të engjullit Noah.
Në këto momente të vështira për ju dhe familjen tuaj, bashkëndjejmë dhimbjen dhe shprehim ngushëllimet më të sinqerta.
I lehtë qoftë dheu për engjullin Noah 🕊
Me respekt,
Sport Club Gjilani

You Might Also Like