Futboll

Skifterat: Sot nderuam Afrim Kqikun, ikonën e SC Gjilanit!

Mirënjohës përgjithmonë për Kryetarin e parë të klubit, i cili nuk ka kursyer asgjë për zhvillimin e klubit tonë zemrës!
Përveq futbollit, ai është një qytetar nderi dhe kontributdhënës i madh në shumë fusha të jetës kulturore e sportive në qytetin tonë!
Afrimin dhe bashkëpuntorët e tij të kahershëm që u kujdesen për egzistencën e sportit shqip, para dhe pas luftës nuk do ti harrojmë por do ti nderojmë e respektojmë përherë, duke kujtuar veprën dhe vështirësitë e tyre që kaluan gjatë regjimit, duke kultivuar dashurinë për sportin për ti mbajtur të kalitur në historinë tonë të përjetshme!
Falemnderit Ikonë

You Might Also Like