Te ndryshme

Zarbicasit dhe Malësinë e Bujanocit i bashkoi iftari

Dje, në oborrin e shkollës  në Zarbicë u shtrua iftar për banoret e Zarbicës dhe Malësisë së Bujanocit kudo që janë me banim.

Nismëtarë  dhe donatorë të këtij iftari ishin vëllezërit  Bujar e Visar Maliqinga Zarbica, por pati edhe donatorë të tjerë dhe kontribuues që ndihmuan dhe u angazhuan në organizimin e këtij iftari, ku  numri i pjesëmarrësve në këtë iftar  kaloj mbi 300 mysafirë.

Duhet kujtuar se iftari ishte një organizim më masovik dhe tepër madhështor, deri më tani.

Iftari përveç tjerash, pati edhe një mesazh dhe simbolik, se kështu, po vazhdon të ruhet dhe mbahet praktika për të mbajtur gjallë Zarbicën dhe Malësinë përmes organizimeve të ndryshme.

Këto organizime, vazhdojnë të mbajnë të lidhur emicionalisht me vendlindjen banorët e kësaj ane.

Duhet shprehur  mirënjohje dhe falënderim më të sinqertë  për organizimin e iftarit në Zarbicë.

Zoti i shpërbleftë gjithë donatorët dhe kontribuuesit për këtë iftar.

Rexhep Hasani

You Might Also Like