Gjilan

Sot iu dha lamtumira e fundit fizike një personaliteti shumë të ngritur, Prof. Dr. Kemajl Kurteshi

Sot iu dha lamtumira e fundit fizike një personaliteti shumë të ngritur, Prof. Dr. Kemajl Kurteshi.
Prezent në nderime ishte edhe Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, kryetari i Gjilanit Alban Hyseni dhe shumë personalitete të sferës Politiko- Arsimore.
Nga sot, Gjilani e populli shqiptar në përgjithësi do të jetë i hendikepuar, sepse do t’i mungoj prezenca fizike dhe personaliteti unik i Prof. Dr. Kemajl Kurteshit.
Nderime veprës së Prof.Dr Kemajl Kurteshit.

You Might Also Like