Sportet me dorë

Sot në Prishtinë nis Kupa e Pavarësisë 2023

KUPA E PAVARËSISË 2023
Me datën 24-26 nëntor në Prishtinë do të zhvillohet Kupa e Pavaresisë 2023.
Perballë do të jenë ekipet më të mira Shqiptare për momentin, Kampionët dhe nënkampionët Vjeshtor nga Kosova dhe Shqipëria.
KV DRITA – Kampioni Kosovës 2022/2023 dhe Kampion vjeshtor 2023/2024
KV Prishtina 75 nga Prishtina – Nënkampion i Vjeshtor i Kosovës 2023/2024
KS Partizani – Kampioni i Shqipërisë 2022/2023 dhe nënkampion vjeshtor 2023/2024
KS Skenderbeu nga Korça – Kampion Vjeshtor i Shqipërisë 2023/2024
Te gjithë për një krenari Shqiptare – për Kupën e Pavarësisë 2023
Do të përballen:
24 nëntor 2023 – Gjysmëfinale
KS Skenderbeu – KV Prishtina 75 17:00
KV DRITA – KS Partizani 20:00
26 nëntor 2023
Finalja madhe (fituesit e gjysmëfinaleve)
Kupa e Pavaresisë 2023 do të zhvillohet në
“Palestrën e Rinisë dhe Sporteve” në Prishtinë .

You Might Also Like