Gjilan

“Takimi Kombëtar i Plavë-Gucisë 2024”, i ftuar nderi afaristi i mirënjohur Fehmi Fetahi, Gjilan/Zvicër

Shtëpia e Kulturës në Vuthaj do të jetë nikoqire e një ngjarje të vecantë. I ftuar nderi është Z. Fehmi Fetahi nga Gjilani, i cili prej kohësh jeton e vepron mes Gjilanit e Zvicrës.

Shtëpia e Kulturës, Vuthaj, 1 gusht 2024, ora 09.30-11.30.

I Ftuar Nderi: Z. FEHMI FETAHI i Gjilanit e Zvicres,

Pronar dhe CEO i Kompleksit “Vali Ranch Resort & Congress Center” në Gjilan,

President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër;

“Qytetar Nderi” i komunës Gjilan;

Kryetar i Këshillit Kombëtar të Lidhjes Shqiptare në Botë,

Ndër Shqiptarët e Zvicres është investitori më i madh në Republiken e Kosovës;

Mikpritës e donator premium i “Takimit të Madh të Anamoravës” në Gjilan, tetor 2024.

You Might Also Like