ARSIMI

Ka ndërruar jetë Nazmi Musa, ish-drejtor i Arsimit në Gjilan

Ka ndërruar jetë Nazmi Musa, ish-drejtor i Arsimit në Gjilan.

Lajmi është bërë i ditur nga familjarë të të ndjerit.

Drejtoresha e Arsimt në Gjilan, Albana Demiri ka shkruar:

Paska ndërruar jetë ishdrejtori i arsimit Nazmi Musa,

Profesor, fjalët tuaja amanet për jetë!

I lehtë të qoftë dheu i Kosovës,

Ngushëllime familjes, miqëve dhe kolegëve!

You Might Also Like