Libri

Të shtunën në Gjilan përurohet libri me shkrime kritke për poezinë e poetit dhe atdhetarit Rexhep Elmazi, me titull: “SHPRUSHJE NËPËR VARGJET QË NUK ZBEHEN”

“VJESHTA LETRARE E GJILANIT”,
në vigjilje të Festave të Nëntorit
më 25.XI.2023, ora 12:0o
në Bibliotekën “Fan S.Noli” në Gjilan

PËRURON një libër të ri me shkrime kritke për poezinë e poetit dhe atdhetarit Rexhep Elmazi, me titull: “SHPRUSHJE NËPËR VARGJET QË NUK ZBEHEN”

Kjo dosje letrare e këtij shkrimtari, nën mbledhjen dhe përzgjedhjen e shkrimeve nga ana e shkrimtarit Sabit Rrustemi, e të nën përkujdesjen redaktoriale të prof dr. Anton Nikë Berishës, shpaloset dhe vlerësohet në kuadër të veprimtarive letrare të Manifestimit tashmë tradicional, “Vjeshta letrare e Gjilanit, këtë të shtune n’Dymbëdhjetë, në Bibliotekën e Qytetit të Gjilanit.
Për librin, flasin: prof dr. Anton Nikë Berisha, Zyrafete Shala dhe Emin Azemi.
Nën moderimin e Zanë Malit, vargje nga poezitë e vlerësuara të librit, i deklamon Elenë Hajdari.

You Might Also Like