Libri

LISTA FINALE E POETËVE, TË CILËT KONKUROJNË PËR ÇMIMIN “MUZA E AGIMIT”

MUZA E AGIMIT 2024

LISTA FINALE E POETËVE, TË CILËT KONKUROJNË PËR ÇMIMIN “MUZA E AGIMIT”

Ajne IBËRHYSAJ
Ardian HAZIRI
Arsim HALILI
Dhimitër POJANAKU
Eva TAFA
Engjëll KOLIQI
Ibush VISHI
Fatos RUSHITI
Majlinda SHAQIRI
Mehmetali REXHEPI
Mexhit HAVOLLI
Migena ARLLATI
Muhamet HALILI
Prend BUZHALA
Sabile Keçmezi BASHA
Selvete ABDULLAHU
Sunaj RAIMI
Syhejl HAVOLLI
Shqipe HASANI
Xhelil RRAHMANI
Zanë MAL

Jashtë konkurencës lexojnë:

Anton Nikë Berisha
Zyrafete Shala
Ramadan Mehmeti
Sarë Gjergji

Ora poetike “MUZA E AGIMIT”, organizohet në kuadër të Manifestimit tradicional kulturor ” Ditët E AGIMIT” , si manifestim përkushtues e nderues për heroin e kombit, Agim Ramadanin, më 2 maj 2024, ora 15:00, në hapësirat e SHMU “Agim Ramadani”, në Zhegër .

Organizatori, Shoqata Kulturore “Ditët e Agimit”, në bashkëveprim dhe me Ars Clubin “Beqir Musliu”, përzgjedh përmes një jurie letrare dhe i shpërblem tri poezitë më të mira që lexohen nesër nga ana e poetëve të përzgjedhur për këtë edicion.
Këtë vit, ky Manifestim si dhe kjo orë poetike letrare, mbahen në shenjë të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

You Might Also Like