Sporte të tjera

U mbajt kampionati i Kosovës në Badminton

 

 

Në Kamenicë është mbajtur kampionati i Kosovës në Badminton në konkurrencat dyshe, miks apo duble dhe janë arritur këto rezultate:

Rezultatet: U-13

Vendi i parë: Dhurata Morina-Dionis Morina-“Arbëria”

Vendi i dytë: Leon Thaqi-Leandra Thaqi-“Vëllaznimi”

Vendi i tretë: Olti Selmanmusaj-Ema Gacaferri-“Dardania”

U-15

 Vendi i parë: Suela Keka-Bardh Guda-“Rogana”

Vendi i dytë: Dior Thaqi-Mrekullina Thaqi-“Vëllaznimi”

Vendi i tretë: Altin Basha-Nevrie Krasniqi-“Arbëria”

U-17

Vendi i parë: Baton Haxhiu- Ema Haxhiu-“Vëllaznimi”

Vendi i dytë: Atlantik Ukshini- Fiona Mustafa-“Don Bosko”

Vendi i tretë: Elona Malaj-Ditjon Malaj-“Ulpiana”

U-19

Vendi i parë: Flagrant Thaqi-Valjeta Morina-“Rogana”

Vendi i dytë: Fion Kastrati-Eriola Mustafa-“Don Bosko”

 Vendi i tretë: Lorik Morina-Arjanita Morina-“Arbëria”

 Senior

Vendi i parë: Rexhep Zeqiri-Olsa Zymberi-“Don Bosko”

Vendi i dytë: Yll Krasniqi-Yllza Avdullahu-“Rogana”

Vendi i tretë: Elona Qehaja-Arlind Spahiu-“Rogana”

You Might Also Like