Futboll

Vashat e SHMU “Selami Hallaqi” fituese të garave rajonale në futsall

Vashat e Shkollës së Mesme të Ultë “Selami Hallaqi” janë fituese të garave rajonale në futsall. Ato do t’a përfaqësojnë Rajonin e Gjilanit në garat republikane. Këto vasha që udhëhiqen nga profesorët e kulturës fizike dhe sportit Afrim Mehmeti dhe Veton Xhemajli, kanë shkëlqyer në këto gara dhe me lojë shumë të bukur i kanë kënaqur të pranishmit, duke treguar lojën me të bukur të këtij turneu.

You Might Also Like