Futboll

Genc Sermaxhaj do të udhëheq ekipin U21 të SC Gjilanit

Pas suksesit të sezonit të kaluar me moshën U17, tek ekipi i Sc Gjilanit ku siguruam mbijetesën në superligë, dhe duke e bërë të pamundurën të mundur, tani është momenti të udhëheq sërish në klubin e njejtë por në një moshë tjetër!

SC GJILANI U21, është detyra ime e re në sezonin 2023/24.

Për këtë post e besim do t’a bëj më të mirën duke sjell suksese të reja për lojtarët, klubin dhe ata që më besuan.

🔴⚪️

You Might Also Like