Viti

Vazhdon aksioni për grumbullimin e mjeteve për  ndërtimin e  shtëpisë për familjen e Hajdin Demirit  

 Këshilli i qytezës së Pozharanit, në krye me kryetarin Ilir Zuka, është takuar me këshillin e gjerë ku është biseduar dhe njoftuar se deri ku kanë arritur me grumbullimin e mjeteve për ndërtimin e një shtëpie për Hajdin Demirin nga Pozharani.


U tha se puna po shkon mirë e mbarë, por nevojiten ende mjete për të kompletuar materialin për këtë shtëpi.

Kryetari Ilir Zuka,gjatë fjalës së tij,  falënderoi të gjithë donatorët që po e përkrahin këtë aksion duke shtuar se ai është i bindur tek bashkëvendësit e mi e më gjerë se do e mbështesin këtë aksion.

Hajdin Demiri,një person  hendikepuar  po jeton në një shtëpi ku kushtet janë  tmerrësisht të rënda për jetesë, teksa potencoi  se “ ne nuk mundë jemi të qetë deri sa nuk i ndryshojmë jetën bashkëvendësit tonë .
Çdo ndihmë e juaja është e mirëseardhur dhe gjithçka do të jetë transparente gjatë këtij aksioni humanitarë tha veç tjerash Ilir Zuka

 

Aziz Zuka

You Might Also Like