Gjilan

VV me aktivitet në Bresalc

Gjatë takimit të sotëm në fshatin Bresalc, kandidati për kryetar komune Alban Hyseni dhe kandidatët për asamble Besnik Shala, Arsim Murati e Viola Shala, si dhe deputetet Arijeta Rexhepi e Arbëreshë Kryeziu Hyseni, diskutuan për problemet e fshatit dhe zgjidhjet që i ofron programi i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për to.
Mobilizimi i strukturave dhe disponimi i qytetarëve ishte i jashtëzakonshëm për fitoren e madhe.

You Might Also Like